OACE

En oase der veiene krysser

Tjenester

Oace tilbyr overnatting, matservering, drivstoff og lading, samt utstyr og utleie på veien til Nordkyn.

Kremet finnbiff 

Som en del av Smaken av Nordkyn serverer Oace sin signaturrett: kremet finnbiff med potetmos, smørdampede grønnsaker og lokale tyttebær. 

Spise, drikke og shoppe

Har du lyst på et nydelig, lokalt måltid i behagelige omgivelser, med utsikt mot Ifjord-elven? Vi lager mat med kjærlighet, både for råvarene, og for deg som gjest. Hva med en velduftende vaffel og en kopp kaffe? Eller trenger du bare en sjokoladebit?

I kiosken kan du få kjøpt drikkevarer, snacks, is, tørrvarer, brød og pålegg. Vi har også en liten interiørbutikk med lokale håndverksprodukter der vi tilbyr et utvalg av varer med høy kvalitet. Vi har pledd og sitteunderlag laget av norsk ull fra Sami Stories. Her kan du kanskje finne en gave til noen du er glad i eller gi deg selv en velfortjent oppmerksomhet.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting i enkelt- og dobbeltrom i hovedbygningen, med felles kjøkken til å stelle i stand enkle måltider. 

Vi har små og store hytter på elvebredden og oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner, som inkluderer sanitæranlegg og elektrisitet.  Vi har også badstue til utleie, og snekkerbue for barn å leke i. Vi er nært Laksefjordvidda og Ifjordfjellet med fantastiske jakt & fiskemuligheter eller flotte vandreturer i umiddelbar nærhet.

Du finner oss i Ifjord, en arktisk oase i en liten bygd i Finnmark, der øst møter vest, Midt mellom langstrakte vidder og det ville ishavet.

Vi er her for å gi deg en seng å sove i, et godt måltid, og påfyll av energi til veien videre.

Kontaktinformasjon

Se vårt nettsted på www.oace.no. Her kan du også booke online.

E-post: booking@ifjord.as
Telefon: +47 908 82 814
Facebook | Instagram