Nordkyn Nordic Safari

Discover the North

Arktiske eventyr året rundt

Ved vårt Adventure Camp Mehamn, tilbyr Nordic Safari turer fra 2 timer opp til en hel uke. Utforsk våre eksotiske næromgivelser, oppdag Barentsregionen eller dra på utenlandstur med vår snøskutersafari til Finland! Våre erfarne guider tar deg med på spennende og trygge eventyr hele året

Om vinteren har vi snøskutersafari, trugeturer, isfiske- og skiturer samt korter båt- og havfisketurer. Her finnes mange muligheter å se nordlyset!

Sommer og høst tilbyr vi firehjulingsafari, vannscooterturer, havfiske og båtturer, fuglekikking, vandring og kano/kajakutflukter under midnattsolen.

Vi syr også sammen gruppeturer. Kontakt oss på post@nordicsafari.no, på telefon +47 97 42 19 00 eller se vårt nettsted for booking og mer informasjon.

King Crab Restaurant Mehamn

King Crab Restaurant ligger vakkert til i maritim atmosfære ved bryggefronten til Nordic Safaris hovedbygning. Her kan du velge ditt drømmemåltid fra vår meny på forhånd og bestille bord med utsikt over havet. Prøv gjerne den smakfulle kongekrabben, fanget i Barentshavets fjorder like utenfor havnen.

Vi tilbyr lekre retter basert på lokale råvarer, ofte selvfanget fisk eller kongekrabbe tilberedt på tradisjonell naturlig måte og servert med brød, salater og majones, eller andre spesialiteter fra vår rikholdige meny. Servert med passende drikke er dette et gastronomisk eventyr!

Skinnstekt torskefilet

Som en del av Smaken av Nordkyn serverer vi vår signaturrett, skinnstekt torskefilet, i godt selskap med friske stekte grønnsaker og hoisin saus.

Overnatting

Adventure Camp Mehamn ligger på Holmen, halvøya rett over havna i det eksotiske fiskeværet Mehamn. Her finnes rorbuer, vandrerhjem, camping og restaurant.

Rorbuer

Her finner du 5 flotte, moderne rorbuer med 3 soverom, hvert av dem med 2 enkeltsenger av god standard. Rorbuene har et komplett utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, spisekrok og en hyggelig stue med sofagruppe og TV. Hver rorbu har ett bad med dusj og toalett samt et romslig inngangsparti med god plass til utendørs klær og utstyr.

Alle rorbuene er plassert på bryggen og har et flott uteområde som innbyr til utendørs kos på fine dager, med bølger og måker som bakgrunnsmusikk. 

Som gjest hos oss kan du også booke tilgang på badstuen vår i servicebygget.

Vandrerhjem

I hovedbygget tilbyr vi 5 rom av enkel standard, med tilgang på felles kjøkkenkrok og dusj/wc. 

Camping

Vi har 29 flotte oppstillingsplasser for bobil, campingvogn eller telt. Alle har fantastisk havutsikt og tilgang på strøm, samt tilgang på vårt nye, flotte servicehus med kjøkken, frysemuligheter, dusj, toalett og wifi. Badstue kan også bookes. Her kan man også sitte ute på bryggen på fine dager og nyte synet av livet i fiskeværet. 

Turer, utleie og guider

Vi har kajakk, våtdrakter, turutstyr, fiskeutstyr, skiutstyr, bekledning og båter tilgjengelig for utleie. I vår resepsjon har vi god informasjon om nærliggende turløyper tilgjengelig, samt utleie av villmarksutstyr. Våre guider er engelsk-, fransk-, tysk- og norsktalende og innehar svært god lokalkunnskap og villmarksekspertise.

For booking se vårt nettsted eller ta kontakt på post@nordicsafari.no / +47 97 42 19 00.