Nissehuset

Julemuseum med mat og overnatting

Julemuseum

På Nissehuset har vi Julemuseum med over 27.000 julegjenstander. Med dette er vi verdens største, hittil kjente, private samling av juledekorasjoner. De fleste gjenstandene er kjøpt på bruktbutikker og markeder over mange år, mens andre er donert i gaver fra lokalbefolkning og gjester.

Den eldste gjenstanden i utstillingen er fra år 1750! Besøk oss for en guidet tur i Julemuseet!

I perioden 15.mai-15.september har vi åpent daglig fra 12.00-20.00 for guidede omvisinger. Ellers i året har vi åpent på forespørsel. Pris kr 100,- pr pers. Barn og honnørpris kr 50,-.

Bidos

Som en del av Smaken av Nordkyn serverer Nissehuset sin signaturrett Bidos: en tradisjonell samisk kjøttsuppe, servert med godt brød.

Mat og drikke

På Nissehuset finner man en trivelig pub på kaikanten, med en fantastisk uteservering på fine sommerdager. Vi har en enkel meny; vi serverer den lokale spesialiteten Bidos med brød, pizza for de som foretrekker det, samt et rikt utvalg av drikke og litt snacks.

Overnatting

Nissehuset er lokalisert i det gamle Wilsgårdbruket, rett ved hurtigrutekaia. Her tilbyr vi overnatting i flotte twinrom, med svært komfortable senger. Hos oss kan du våkne til lyden av bølgeskvulp og måkene som tar morgenstellet i fjæra. Alle rommene har egne bad og en liten kjøkkenkrok for tilberedning av frokost og andre enkle måltider, da det ikke er frokostservering. 

Pris kr 1250,- pr døgn i enkeltrom, og kr 1500 pr døgn i dobbeltrom. 

Sauna

Vi har en flott badstue utpå kaikanten med plass til sekspersoner, med perfekte muligheter for å kjøle seg med i Barentshavet fra vår flytebrygge, eller rulle seg i snøen på kaia.

Badstuen må forhåndsbestilles minimum to timer før bruk, pris kr 750,- pr time – uansett antall brukere. Prisen inkluderer leie av håndklær til alle. 

Jacuzzi

Innendørs jacuzzi med utsikt over havnen, med plass til seks personer. Jacuzzien er klar til bruk i perioden 15.mai - 15.september, men det er en fordel å forhåndsbestille til ønsket tidspunkt. Pris kr 2.500 pr gang (inntil to timer) Prisen inkluderer leie av håndklær til alle. 

Bil- og tilhengerutleie

Bilutleie - 8 seters kr 2.325,- pr døgn
Bilutleie – 5 seters Kr 1.850,- pr døgn
Kapellhengerutleie  – kr 800,- pr døgn

Kontaktinformasjon

Nissehuset, Værveien 3, 9770 Mehamn, Norway
Nettsted: www.christmasmuseum.no
E-post: f16oet@gmail.com
Telefon: +47 950 19 532 / +47 905 31 777