Hotel Nordkyn

Moderne rom og autentisk mat

Restaurant

Velkommen til vår restaurant med en variert meny og trivelig atmosfære! 

Våre signaturretter er boknafisk (hjellosing) og reinskank, begge basert på lokale råvarer. Vår fish n' chips, torsketallerken og reinpasta er alle tilvirket hos oss og basert på lokale råvarer. I tillegg har menyen salater, pizza og burgere. Barne- og vegetarmenyer er også tilgjengelige.

Boknafisk

Som en del av Smaken av Nordkyn serverer vi boknafisk som signaturrett.  Dette er rund torsk som har hengt noen uker til tørk i vinterluft før den kokes og serveres med kokte poteter, ertepure, bacon, sennep og brunost.

Hotellet

Nyt oppholdet hos oss i innbydende rom! Vi har flere "Quality View" rom med unik utsikt mot Finnkirka, Kjøllefjorden og Kjøllefjord havn.

Alle rom har deilige senger, lekkert interiør og smart-TV for tilkobling av egen striming, bredbånd og gratis Wi-Fi.

Priser

Se hotellets nettside for oppdaterte priser.

Kapasitet

Seks "Quality View" dobbeltrom med panoramautsikt mot fjorden, fire standard dobbeltrom og ett enkeltrom, alle med eget bad.

To enkle men flotte rom med fjordutsikt og delt bad.

Gratis parkering!

Gjestehuset

The nearby Guest House also has great rooms and is a splendid alternative for those who desire a self-service kitchen and more reasonable accommodations with free broadband-based WiFi.

Priser

Se nettsiden for oppdaterte priser.

Kapasitet

Seks doble/twin rom med bad, fem enkle med delt bad.

Gratis parkering.

Puben

Velkommen til vår trivelige pub i underetasjen på Hotel Nordkyn i Kjøllefjord. Dette er en «brun pub» med biljard, brettspill, gode, friske drikker og et rikt utvalg med småretter.

«Pøbben» er et naturlig samlingssted for lokalbefolkning og tilreisende, med scene og dansegulv, ofte med DJ, og live-musikk i helgene.

Kontaktinformasjon

Online booking (kun overnatting)
Nettsted: www.hotelnordkyn.no
Telefon: +47 78 49 81 51
Epost: post@hotelnordkyn.no
Adresse (Hotel Nordkyn): Strandveien 136, 9790 Kjøllefjord, Norway
Adresse (Gjestehuset): Strandveien 156, 9790 Kjøllefjord, Norway