En restaurant med historie
Dyfjordbue er et spisested med lang historie og beste tilgang til ferske råvarer fra havet.
Som en av de eldste bygningene i Dyfjord har Dyfjordbua vært et viktig møtested helt siden 1946. Lokalet er nyoppusset og ligger midt i bygda noen meter fra kaikanten hvor fersk fisk, reker og krabber fra Laksefjorden landes. En hyggelig møteplass i maritime omgivelser med servering av deilige sjømat- og kjøttretter, bar og cafe.
Shellfish tray
Dining room and bar
Whale pizza
Burger with fries
Kongekrabbe
Som en del av Smaken av Nordkyn serverer Dyfjordbua en helt egen versjon av kongekrabbe, med en asiatisk og litt sterk vri. Menyen har også hvalkjøtt, reker og hamburgere.
Kontaktinformasjon
Adresse: Tørrfiskveien 18, 9782 Dyfjord, Norway
Finn oss på Facebook
Telefon: +47 90 28 36 74
E-post: dyfjordbua@lyderfisk.no